• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Vyberte nejlepšího hráče finálové série

Mistři! Třinečtí Oceláři dovedli svou cestu vyřazovacími boji do úspěšného cíle a po dvou letech znovu zvedli nad hlavy Masarykův pohár pro vítěze extraligy. Na řadu tak přichází poslední anketa o nejlepšího hráče série. Kdo z Ocelářů dostane váš hlas?

BRANKÁŘ ONDŘEJ KACETL

Šestnáct zápasů, dvanáct výher, úspěšnost 95,51 % a šest vychytaných čistých kont. Gólman Ondra Kacetl v play off vystavěl v třinecké brance neprůstřelnou zeď a patřil k výrazným oporám zlaté party.

OBRÁNCE TOMÁŠ KUNDRÁTEK

V obraně tvrdil hru a se 46 body byl nejlepším hráčem v Radegast indexu bojovníků. Ve finále byl na ledě pouze u jediného inkasovaného gólu a do statistik si připsal i dva kanadské body za gól a asistenci.

ÚTOČNÍK MATĚJ STRÁNSKÝ

V prodloužení čtvrtého finále tečoval mimo dosah libereckého brankáře střelu Ralfse Freibergse a zařídil Ocelářům mistrovský mečbol. A celkové statistiky Matěje Stránského v play off? Pět gólů, deset asistencí a třetí místo v kanadském bodování vyřazovací části.

ÚTOČNÍK MICHAEL ŠPAČEK

Do Třince přišel na konci přestupního termínu a rychle se zařadil mezi útočné opory týmu. V pátém finále se podepsal pod vítězný gól Jacka Rodewalda, celkově pak v play off zaznamenal dvanáct bodů za dva góly a deset nahrávek.

ÚTOČNÍK JACK RODEWALD

V play off bavil netradičním řešením gólových situací a v klubových statistikách zůstane už navždy zapsaný jako autor zlaté trefy ze sezony 2020/2021. Ve finále se ale kanadský útočník blýskl také povedenou bitkou s libereckým Vlachem.


*Hlasovat můžete až do páteční 12. hodiny.