• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Otázky a odpovědi ke vstupenkám

Jak je to se vstupenkami na zápasy v sezoně 21/22 a co upravují nařízení ministerstva zdravotnictví? V článku rozebíráme nejčastější otázky týkající se vstupu do WERK ARENY.

Jsem vlastníkem permanentní vstupenky na sezónu 2021/22 a na přátelské utkání proti Vítkovicím jsem se musel registrovat a potvrzovat svou účast včetně vyplnění formuláře kvůli certifikátu o bezinfekčnosti. Jak to bude na utkání CHL?

Od 1.9.2021 se upravují podmínky související s návštěvou diváků na utkáních. Aktuálně stačí, když na utkání přijdete (bez předchozí registrace nebo čehokoli jiného) s platnou permanentkou nebo vstupenkou a před vstupem do arény se prokážete platným certifikátem (v aplikaci Tečka či lékařské potvrzení s příslušným QR kódem):

- Dokončené očkování: od aplikace druhé dávky vakcíny v případě dvousložkových vakcín uplynulo min. 14 dní, nebo uplynulo min. 14 dní od očkování jednosložkovou vakcínou.

- Předložení negativního testu: negativní výsledek PCR test (maximálně 7 dní starý), či negativní antigenní test (maximálně 3 dny starý)

- Ochranná lhůta po prodělání nemoci: maximální doba od potvrzení pozitivního testu je 180 dní.

Bude možné se otestovat na aréně před utkáním?

Ano, ale za níže uvedených podmínek.

Testování začne dvě a půl hodiny před startem utkání a je určeno zejména pro ty, kteří kvůli kapacitě či nedostatku času nemohli absolvovat test ve specializovaném zdravotnickém zařízení. Test bude proveden zdarma v případě, že daný návštěvník dosud nevyčerpal možnost bezplatného testování dle platných podmínek Vlády ČR. Pro ostatní je cena komerčního testu 200 korun. Platit bude možné pouze hotově.

Upozorňujeme návštěvníky, aby nenechávali testování na poslední chvíli a nespoléhali se na testovací kapacity před WERK ARENOU. Klub negarantuje, že se lidé dostanou včas na utkání, a to z důvodu omezené testovací kapacity (asi 150 osob). Testování bude probíhat oproti platné vstupence na zápas.

Moje dítě se bude od září pravidelně testovat ve škole, ze kterého nedostává žádný certifikát. Musí absolvovat ještě nějaký test?

Pro děti od 6 do 15 let to nebude potřeba. Klub bude na utkání uznávat potvrzení o bezinfekčnosti podepsané zákonným zástupcem. Formulář najdete ke stažení zde.

Odkdy bude probíhat testování?

Testování antigenním testem začne 2 hodiny před začátkem zápasu.

Bude možné si koupit vstupenky na zápasy přímo ve WERK ARENĚ?

Ano, pokladny WERK ARENY se otevírají dvě hodiny před úvodním vhazováním.

Některé kluby už prodávají místa na stání. Začnou s tím i Oceláři? 

Mimořádné opatření (MZDR 14601/2021-23) Ministerstva zdravotnictví ČR od 1. září skutečně umožňuje ve vnitřních prostorách prostor na stání. Klub již před vydáním tohoto opatření začal prodávat permanentky na sezonu 21/22 bez prostoru na stání. Z tohoto důvodu zůstanou v sektoru nainstalované sedačky.