• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Do WERK ARENY se vrátili diváci: Podívejte se za kulisy domácího zápasu

Protiepidemická opatření konečně zmírňují, fanoušci se vracejí na tribuny. Vítězství s Karlovými Vary 7:0 si vychutnaly necelé tři tisícovky z nich, Oceláři výhrou stvrdili svůj postup do čtvrtfinále. A těší se na vaší podporu v nejdůležitější části sezony. V galerii se podívejte, jak to během utkání vypadá za kulisami WERK ARENY.

Věděli jste, že?

...pro uspořádání hokejového zápasu s diváky je potřeba na 120 lidí v obsluze WERK Areny a 70 - 100 členů ochranky.

...jen v bufetech pracuje na 55 pracovníků a dalších 24 v klubovém patře.

...jídlo pro partnery klubu a skyboxy připravují tři hlavní kuchaři a jeden pomocný, kteří na jeden zápas zpracují zhruba 350 kilogramů potravin.

...během jednoho zápasu se ve WERK ARENĚ vytočí zhruba 5 000 piv, vypije zhruba 150 litrů nealkoholických nápojů a sní na 900 porcí klobás.

...třinečtí hokejisté na jeden zápas spotřebují 12 pásek na hokejky, vypijí 15 litrů iontového nápoje, 3 litry energického drinku a 12 litrů čisté vody.

...o obsah kostky nad ledem a zápasovou show se stará v režii sedm pracovníků (režisér, obsluha počítačů a replaye, DJ, hlasatel, grafik)

...pro kostku nad ledem se využívají záběry čtyř kameramanů a dalších čtyř statických kamer zabudovaných přímo ve WERK ARENĚ.

...výrobu TV streamu pro HokejkaTV obstarává šest lidí (režisér a jeho asistent, tři kameramani a komentátor).

...na utkání je akreditováno 10 - 25 novinářů.

To a mnoho dalších zajímavostí jsme servírovali na profilech na sociálních sítích. Na Facebooku (tady) i Instagramu (zde) klubu se již nyní můžete podívat na fotoreportáž ze zákulisí hokejového zápasu ve WERK ARENĚ. Jsme rádi, že protiepidemická opatření umožňují váš návrat do hlediště ve větším počtu a těšíme se na vaší podporu i během nejdůležitější části sezony. 

Hokej s fanoušky a bez nich, to je úplně jiný sport.