• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Dračí podcast: Statistika nuda není. Oceláři postoupili do finále bez porážky

Famózní jízda třineckých hokejistů letošním play off pokračuje, Oceláři jsou ve finále bez jediné porážky. Poslechněte si nový díl Dračího podcastu, který byl o semifinálové sérii a statistikách: I v nich je totiž náš klub v Česku výjimečný.

Třinečtí hokejisté mají za sebou velmi povedený výlet do Mladé Boleslavi a probouzejí se do dalšího finálového období, celkem už čtvrtého v řadě. Oceláři i letos potvrdili svou pozici mezi absolutní špičkou a budou se na konci sezony rvát o zlato. S kým, to ještě stále jisté není. 

Vzniku nového dílu Dračího podcastu to ale zabránit nemohlo, zatímco Hanka tlačila Oceláře doma u televize, Adam byl přímo v Mladé Boleslavi. Nový díl vznikal při cestě zpět a rozhovor s hlavními hosty ještě o něco dřív, přímo v Třinci. Byli hned dva a odpovídali společně, protože společně dokázali v Třinci vytvořit něco, co v rámci českého hokeje nemá obdoby: Poslechnětě si rozhovor s Michalem Samiecem a Janem Jurášem, autory unikátní aplikace třineckých statistik. 

Adam s Hankou ale pochopitelně probrali také poslední zápas, celou sérii s Mladou Boleslaví i možné finálové soupeře. Je lepší Sparta nebo Mladá Boleslav? A jak to vidí prezident klubu Ján Moder? Také on v podcastu promluví, protože v mixzoně po zápase odpovídal na otázky také redaktorům deníku Sport. 

Pochopitelně nechybí ani nový soutěžní zvuk, správné odpovědi nám můžete jako vždy posílat do formuláře pod tímto textem.

Formulář