• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Kupte permanentku na příští sezonu a jděte na letošní finále!

Tak jde v kostce popsat speciální balíček před startem finálové série mezi Oceláři a Spartou. Při nákupu permanentky na novou sezonu získají noví vlastníci lístky na finále za zvýhodněnou cenu (v prodeji od úterý 18:00). Prodej samostatných vstupenek začne ve čtvrtek od 16:00.

Oceláři postoupili počtvrté za sebou do finále extraligy! Vyvrcholení letošního ročníku nabídne souboj Ocelářů se Spartou, se kterou se Slezané potkali naposledy v semifinále 2015 (vítězství 4:2 v sérii). 

Atraktivní souboj druhého a třetího nejlepšího týmu po základní části láká množství fanoušků, kteří momentálně nemají permanentku. Pro ně si klub připravil speciální akci, kdy spolu s permanentkou na novou sezonu získají za zvýhodněnou cenu také vstupenky na finále (1.,2. a případně také 5. a 7. zápas).

“Chceme oslovit fanoušky, kteří právě přemýšlí, jak se dostat v příští sezoně na hokej a nemusí tak shánět vstupenky na poslední chvíli. S permanentkou na novou sezonu budou moci být vždy s Oceláři, navíc teď při nákupu získají vstupenky na letošní finále za zvýhodněnou cenu,” vysvětlil výkonný ředitel klubu Marek Chmiel. Klub tak nyní odtajnil částečně ceny permanentek na novou sezonu. 

Ceny permanentek spolu s dalšími informacemi pro stávající permanentkáře budou zveřejněny v průběhu května 2022. Tito permanentkáři mají své místo rezervované do konce června.

Ceník permanentek pro nové zájemce a speciálního balíčku:

sektor

cena permanentky na sezonu 2022/23* (v Kč) pro nové zájemce

cena balíčku permanentka  + vstupenky  (v Kč)

A, E

8000

8900 

ostatní sezení

6750

7500

 

*V dubnu 2022 je možné zakoupit pouze balíček spolu se vstupenkami. Nákup permanentky na zaměstnanecký benefit skupiny TŽ-MS je možný pouze na pokladnách WERK ARENY. 

BALÍČEK LZE ZÍSKAT POD TÍMTO ODKAZEM

Pokladny WERK ARENY budou otevřeny ve středu a ve čtvrtek od 10:00 do 16:00. Zakoupit lze pouze balíček permanentka  + vstupenky na finále. Prodej samostatných vstupenek bude ONLINE možný od 16:00.

Ceník vstupenek na finále 2022:

sektor

cena (v Kč)

A, E

690

ostatní sezení

580

stání

380

UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE KE VSTUPNÉMU:

  • slevu pro děti a důchodce nelze v play-off uplatnit

  • do 100 cm výšky mají děti vstup zdarma bez nároku na sedadlo

  • ZTP/P + jedna osoba jako doprovod - kapacita je omezena, proto je potřeba své místo rezervovat minimálně dva pracovní dny předem. Sobotní a nedělní zápasy je nutno rezervovat nejpozději do pátku před utkáním do 10:00 hod. na emailové adrese beata.ciencialova@hcotrinec.cz.

Upozorňujeme, že na osobu a utkání lze zakoupit pouze 4 kusy vstupenek.