Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Juniorka Třince letos poprvé vítězná!

21.09.2019 · Jakub Kotajny
Pětizápasová série bez vítězství je u konce, v šestém utkání turnaje O Pohár DHL se mladí Oceláři vyburcovali ke skvělému výkonu a v domácím prostředí smetli České Budějovice 8:3!
6.kolo, sobota 21.9.2019
Třinec
České Budějovice
8:3
Mini WERK ARENA
Třetiny: 4:0, 3:2, 1:1  Branky a nahrávky: 7. Ramik, 10. Jenáček (Matěj), 12. Geidl (TS), 20. Jenáček (Vacula, Matěj), 28. Geidl (Havránek, Jenáček), 31. Ramik (Geidl), 39. Geidl, 44. Vacula – 35. Janoch (Novák), 36. Krcho (Silný), 60. Řezáč (Masopust). Rozhodčí: Kubičík - Gebauer, Rožánek. Vyloučení: 13:10, navíc za faul Doktora (CEB) nařízeno TS (proměněné) a Krko (CEB) osobní trest na 10 minut za vražení na hrazení. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 63. Střely na branku: 29:45. Průběh utkání: 6:0, 6:2, 8:2, 8:3.  
Švehlák – Radzienciak, Jenáček, Vacula, Cienciala, Grygar, Šulák – Havránek, Indrst, Pastor, Mikler, Geidl, Mastič, Plandor, Matěj, Ramik, Králík
Dvořák (12. - 39. Ludvík) – Najman, Hubata, Remta, Svach, Pavlát, Novák, Doktor – Matoušek, Řezáč, Hrakholski, Masopust, Pouzar, Ryba, Janoch, Schwartz, Čížek, Beránek, Silný, Krcho

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Hosté sice vstoupili do úvodní třetiny aktivněji, jako první se ale z branky radovali mladí Oceláři. Na začátku sedmé minuty se z akce dva na jednoho prosadil Michal Ramik, který překonal Dvořáka střelou z levého kruhu. Třinečtí se radovali znovu o tři minuty později, tentokrát se do role střelce obsadil Šimon Jenáček, který dostal puk za záda Dvořáka z předbrankového prostoru. Další branka Ocelářů na sebe nenechala čekat dlouho, když byl v samostatném úniku zahákován Nico Geidl, který z následného trestného střílení bez větších problémů překonal Dvořáka. Ten byl následně vystřídán Dominikem Ludvíkem. Když už se zdálo, že se úvodní třetina dohraje v poklidu, gólová siréna se v Mini WERK ARENĚ rozezněla znovu. Čtyři vteřiny před koncem první dvacetiminutovky svou druhou brankou utkání poslal Oceláře do čtyřbrankového vedení Šimon Jenáček.

I do druhé periody vstoupili aktivněji hosté. Ti se mohli radovat už v polovině sedmadvacáté minuty, kdy se na Švehláka řítil Jakub Čížek. Maskovaný Ocelář si však s pokusem nejproduktivnějšího hráče Motoru poradil a prozatím tak udržel čisté konto. V polovině osmadvacáté minuty byl za krosček poslán na trestnou lavici Hrakholski a Oceláři trestali. Po třinácti sekundách hry překonal Ludvíka ránou zpoza pravého kruhu Marek Havránek. V jednatřicáté minutě se hráči Třince radovali znovu, Geidlovi se povedlo najít mezi kruhy Michala Ramika, který nekompromisně zvýšil na 6:0. V čase 34:23 už se ale radovali hosté. Po dlouhé chvíli strávené před Švehlákem se ke střele odhodlal Jan Janoch, ta prošla hloučkem hráčů před maskovaným Ocelářem a rozvlnila síť za jeho zády. Janocha následoval o 79 sekund později Vojtěch Krcho, který svou ránou snížil na 2:6. Odpověď Ocelářů přišla v oslabení během devětatřicáté minuty, kdy se po střele z pravého kruhu prosadil Nico Geidl. V brankovišti Motoru došlo po této inkasované brance opět ke změně a do hry se vrátil Marek Dvořák.

Vstup do závěrečné třetiny vyšel lépe domácím Ocelářům, ti se po ubráněném oslabení dokázali znovu prosadit, tentokrát se v roli zakončovatele ocitl Jakub Vacula, jenž prostřelil Dvořáka svou ranou z levého kruhu. Poslední branku utkání přinesla až šedesátá minuta, kdy se z mezikruží prosadil hostující Aleš Řezáč.

×
Dnes v 18:00 | Jun.
HC Oceláři Třinec
HC Energie Karlovy Vary
×
Dnes v 13:00 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice