Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Ocelářský dorost nasázel Brodu jedenáctku!

21.02.2020 · Šárka Kolková
Svěřence trenéra Muchy čekala v pátek další domácí výzva, tentokrát byl soupeřem tým z Havlíčkova Brodu. První dvě třetiny byly velmi vyrovnané, ale v té třetí Oceláři nastartovali svůj motor a během dvaceti minut nasázeli hostům sedm branek. Servác Petrovský během pouhých osmi minut zkompletoval hattrick!
OPP17, pátek 21.2.2020
Třinec
Havlíčkův Brod
11:4
WERK ARENA
Třetiny: 2:2, 2:1, 7:1  Branky a nahrávky: 12. Kašpárek (P. Buják, Halouzka), 19. Hlávka (Volas), 26. Pánek (Tomiczek), 40. Kašpárek (Jobánek, Ročák), 44. Hlávka, 47. Jobánek (Hlávka, Volas), 48. Petrovský (Andrle, Kašpárek), 51. Petrovský (Procházka), 54. Tomiczek (Šutý), 56. Petrovský (Jobánek, Kašpárek), 58. Przybyla (Procházka, Žabka) – 9. Teplý (Janko, Hrdlička), 17. Báťa (Prášek, Krejčí), 39. Číhal, 58. Hrdlička (Teplý, Kutlvašr). Rozhodčí: Blaževič - Hladík, Klimek. Vyloučení: 1:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 50:19. Diváci: 97. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 2:2, 3:2, 3:3, 10:3, 10:4, 11:4. 
Halouzka – Mošnička, Andrle, Pospíšil, Ročák, Žabka, Kyselý, P. Buják – Šutý, Pánek, Petrovský, Tomiczek, Przybyla, Wawrzkiewicz, Volas, Hlávka, Kašpárek, Jobánek, Procházka
Tuček – Jakubec, Besmák, Fišer, Číhal, Kutlvašr – Dymák, Báťa, Rauš, Janko, Holenda, Teplý, T. Krejčí, D. Krejčí, Bačkovský, Hrdlička, Kravec, Prášek

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Úvodní část zápasu nezačala pro Oceláře vůbec dobře, protože hned v deváté minutě se otevřelo skóre pro hosty, kteří se ujali vedení díky Josefu Teplému. Oceláři se během tří minut postarali o vyrovnání, které zařídil dělovkou v mezikruží Alexandr Kašpárek. Havlíčkův Brod se ovšem brzy dostal zpět do vedení a to v sedmnácté minutě díky Šimonu Baťovi. Třinečtí zareagovali na tuto situaci dalším vyrovnávacím gólem, který zaznamenal Tadeáš Hlávka, jenž v devatenácté minutě zamířil přesně z pravého kruhu.

Druhá dvacetiminutovka se nesla ve stejném duchu. Ve dvacáté šesté minutě se do vedení nejprve dostali Oceláři, stalo se tak zásluhou Martina Pánka, který tečoval kotouč, jenž zamířil do pravého rohu. Dorostencům z Vysočiny se podařilo vyrovnat a to zásluhou Lukáše Číhaly, který se dostal do samostatného úniku a kotouč umístil pohotově mezi betony Halouzky. Svěřenci trenéra Muchy si na tuto akci hostů připravili během čtyřiceti vteřin odpověď Alexandrem Kašpárkem, který zaznamenal v zápase už druhou branku.

V poslední třetině se mladí Oceláři postarali o pořádný výprask soupeře. První akci nastartoval Tadeáš Hlávka, který ve čtyřiačtyřicáté minutě unikl obraně hostů a skóroval už podruhé. Šestá úspěšná akce vznikla ve čtyřicáté sedmé minutě zásluhou Jonáše Jobánka, kterého před bránou neuhlídali havlíčkobrodští obránci. Krátce poté začal zaúřadoval Servác Petrovský, který se rychle dostal k přihrávce a z pravého kruhu zamířil naprosto přesně do sítě. Servác Petrovský nedal soupeři vydechnout, po třech minutách rozezněl znovu gólovou sirénu a Oceláři vedli už s náskokem pěti branek. Další trefou se prezentoval Filip Tomiczek, který kotouč jen lehce nahodil na Tučka, ale ten situaci hrubě podcenil a inkasoval. Desátý zásah patřil Serváci Petrovskému, který tak zkompletoval hattrick během pouhých osmi minut. Hosté se ještě zmohli na čtvrtou branku, kterou kosmeticky zmírnil debakl Petr Hrdlička ze středu obranného pásma Ocelářů. Třinečtí mládežníci ovšem útočně bohatý zápas ukončili ještě sladkou třešinkou a to celkem jedenáctou brankou večera, kterou pečetil vysoké vítězství Petr Przybyla.

Ohlasy trenérů

René Mucha (HC Oceláři Třinec): "Přiznám se, že utkání jsme po dlouhé době chtěli začít na tři pětky, ale celou dobu jsme vydrželi hrát na čtyři útoky, protože tempo nebylo podle našich představ. Hráče jsme na to upozorňovali, mysleli si, že to půjde lehce, byť chtěli podat stoprocentní výkon. Soupeř hrál jednoduše v obraně, hrál přímočaře do brány. Pro našeho brankáře to nebylo jednoduché, soupeř dokázal z těžkých situací dávat góly. Jsme ale nakonec velmi rádi, že nám to tam ve třetí části napadalo."
×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Motor České Budějovice