Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Junioři jsou v semifinále a budou bojovat o medaile!

29.03.2022 · Šárka Kolková
Třinecký kádr trenéra Muchy odvedl na ledě soupeřů výbornou práci a postupuje mezi nejlepší čtyřku! Výhra se ale nerodila lehce, Boleslav vedla 2:0 a 3:2. Třinečtí se však nevzdali, dvakrát vyrovnali a zvítězili 6:3. Touto výhrou vyhráli rozhodující zápas a poráží Bruslaře v sérii 3:2.
ČF5, úterý 29.3.2022
Ml. Boleslav
Třinec
3:6
ŠKOENERGO Aréna
Třetiny: 2:1, 1:2, 0:3  Branky a nahrávky: 5. Půček (Polák, Moravec), 13. Závora, 28. Křepelka – 17. Jobánek (Haas), 23. Ramik (Matěj, Hrůzek), 38. Moškoř (Matěj), 42. Haas (Marcinko, Andrle), 52. Pětník (Ramik, Matěj), 59. Ramik. Rozhodčí: Hribik, Jaroš – Kis, Klouček. Vyloučení: 3:4. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 165. Střely na branku: 42:26. Průběh utkání: 2:0, 2:2, 3:2, 3:6.  
BK Mladá Boleslav: Stuchlík – Moravec, Němec, Vacík, Rajgl, Vochvest – Křepelka, Simon, Závora, Polák, Brouček, Půček, Vlasák, Václavík, Hradec, Hašlar, Vyroubal, Plíšek
HC Oceláři Třinec: Švančara - Andrle, Chovaniak, Kareš, Ročák, Hrůzek, Marcinko – Moškoř, Šutý, Wardas, Haas, Pětník, Geidl, Ullrych, Matěj, Ramik, Kozlík, Jobánek

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Hned na začátku hry se domácí celek ujal vedení. Z třineckých řad byl potrestán Hrůzek a boleslavský Jan Půček trestal. Únikem z prostoru před Stuchlíkem dojel na druhou stranu a překonal Švančaru. Bruslaři neustupovali a třinecký brankář musel odvrátit nebezpečné akce Rajgla a Vlasáka. Ocelářům se následně naskytla početní výhoda, ale ta se jim stala osudnou. Potrestaný Jan Závora vyjel z trestné lavice, ujížděl sám na Švančaru a uspěl. Boleslavští neustupovali, přesto se strana třineckých radovala. Jonáš Jobánek ujížděl na bránu a jeho střela se odrazila o brusli hráče z řad Bruslařů. Ale hokej se vás neptá jak, důležité je, že tam spadl a Ocelářům dal naději.

Druhá třetina započala vyrovnávacím gólem Ocelářů. Michal Ramik využil početní výhody z pravého kruhu a zavěsil puk pod víko. Bruslaře tohle podnítilo k většímu nátlaku. To mělo za následek prohřešku Třince. Ve vlastním oslabení se mohl trefit Geidl, ale boleslavský Stuchlík si na něj u pravé tyče počkal a jeho akci vychytal. Těsně před koncem třineckého oslabení se Bruslaři trefili do černého. Karel Křepelka dotlačil puk do za brankovou čáru. Třinečtí se nevzdali. Jejich víra přinesla ovoce. Jan Moškoř tečoval Matějovu ránu a poslal puk do skulinky, kde Stuchlík byl se svou lapačkou krátký.

Třinec se zvedl a dovedl utkání do šťastného konce. Hned na začátku utkání se prosadil Oskar Haas, jenž se dostal do úniku a brankáře domácích prostřelil z levé strany kluziště. V další výborné akci se objevil Ramik, který unikl pozornosti domácích juniorů, avšak Stuchlík se včas dostal k místu zakončení a třineckého draka vychytal. Velkou nepříjemností se stala další přesilová hra hráčů se lvem na hrudi. Oceláři vyhazovali a bránili ze všech sil. Nakonec z této prekérní situace vyvázli. Pátá odbila z hokejky Richarda Pětníka, který se trefil při signalizovaném trestu Mladé Boleslavi. Bruslaři chtěli na závěr situaci zkomplikovat v šesti, ale to se jim nepodařil. Naopak Michal Ramik trefil prázdnou bránu a potvrdil Třinci vítězství. Oceláři tak míří do semifinále a budou se rvát o medaile!

×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Motor České Budějovice
×
Dnes v 17:30 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice