Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Bez gólů i bodů. Junioři nestačili na Kometu

16.09.2023 · Šimon Kuběna, Martina Sikorová
Sobota nezastihla třinecké mladíky v nejlepší formě. Na ledě brněnské Komety se svěřenci trenéra Reného Muchy střelecky neprosadili a poprvé v sezoně nezískali ani bod.
8.kolo, sobota 16.9.2023
Kometa Brno
Třinec
3:0
Winning Group Arena
Třetiny: 0:0, 1:0, 2:0 

Branky a nahrávky: 39. Veselský (Svoboda, Zembol), 53. Rakus, 55. Habermann (Bárta, Svoboda)

Vyloučení: 6:6, navíc za faul Jurného (KOM) nařízeno TS (neproměněné)

Využití: 1:0 V oslabení: 0:0

Diváci: 42 Střely na branku: 34:28

Průběh utkání: 3:0

 
HC Kometa Brno: Kavan – Ulbricht, A. Pospíšil, Svoboda, Bůžek, Jurný, Kuswito – Chludil, Ekrt, Zembol – Boltvan, Otava, Rakus – Veselský, Habermann, Bárta – Pavlík, Moravec
HC Oceláři Třinec: Král – Andrle, Horváth, Volas, Kurbaka, Buják, M. Pospíšil, Ošmera – Šilar, Bartoš, Lysak – Holinka, Sikora, Spěváček – Šutý, Gerych, Blaha – Svozil, Mikula

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

První třetina byla velice vyrovnaná z obou stran. Hra se dost často přelévala ze strany na stranu a oba týmy si vytvářely šance. Hrálo se i sedm minut bez přerušení, které ale zastavila Kometa faulem. Po vyloučení Antonína Pospíšila a Svobody se dokonce Třinec dostal do výhody pět na tři na dvacet jedna vteřin, ale v ní neuspěl. Vše pochytal brankář Kavan. Neproduktivita musela Třinec hodně mrzet, protože hosté měli dokonce tři přesilovky, ale ani jednu nedokázali využít.

Druhá třetina opět ukázala, jak jsou obě mužstva vyrovnaná. Ani jeden z týmů si nic nedaroval a na ledě to bylo vidět v podobě mnoha osobních soubojů. Hra se skoro vůbec nepřerušovala a opět byl k vidění svižný hokej. Skóre se v závěru třetiny přeci jen měnilo. V její poslední minutě otevřel účet zápasu Adam Veselský, který dokázal tvrdou střelou překonat třineckého brankáře a tím využil i přesilovku pět na tři.

Oceláři se do hry mohli vrátit z nařízeného trestného střílení, to ale Petr Sikora bohužel neproměnil. Kometa naopak přidala druhý gól, který vstřelil Robin Rakus. Ten vystihl nepřesnou přihrávku Třince a zakončil přesně. Střelou od modré čáry pak na konečných 3:0 upravil výsledek Jindřich Habermann.

Ohlasy trenérů

René Mucha (HC Oceláři Třinec): "My jsme určitě nehráli špatný zápas. První půlka byla jednoznačně naše, ale prostě jsme nedávali góly. O tom to celé bylo. Musím pochválit domácího gólmana, ale i náš brankář chytal výborně. Celý zápas rozhodla dvojnásobná přesilovka, kterou domácí využili. S třetí třetinou jsme otevřeli hru a dostali jsme druhý gól. Určitě jsme neodehráli špatný zápas, ale ztroskotali jsme na naší špatné produktivitě a na dobrém brankáři domácích."
×
Dnes v 19:00 | Muži
HC Dynamo Pardubice
HC Oceláři Třinec