Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Proti Zlínu to nevyšlo ani tentokrát

25.02.2016 · Martina Sikorová
Po úvodních dvaceti minutách svítilo na světelné tabuli vyrovnané skóre, krátce po startu druhé části ovšem hosté odskočili do třígólového vedení, na což už Oceláři pouze reagovali druhou brankou Jiřího Plandora a ani v tomto zápase tak nemohli oslavit výhru nad Zlínem.
B17, čtvrtek 25.2.2016
Třinec
Zlín
2:4
WERK ARENA
Třetiny: 1:1, 0:3, 1:0  Branky a nahrávky: 13. Plandor (Tobiáš Marguš, J. Adámek), 49. Plandor (Indrst) – 10. Sedláček (Pröschl), 21. Sedláček (Dobiáš, Dřímal), 23. Dřímal (Sebera), 26. Dobiáš (Sedláček). Rozhodčí: Libiger - Hykel, Poruba. Vyloučení: 4:7. Využití: 0:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 66. Střely na branku: 40:29. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:4, 2:4.  
Kučera – Patlevič, Konderla, Homola, Michálek, S. Radzienciak, J. Adámek – Tobiáš Marguš, Králík, Čmiel, Plandor, Tománek, Korčák, Indrst, Mikler, Rybnikár
Kubík – Janošek, Dřímal, Hamrlík, Jaroněk – Leška, Luža, Mynář, Sebera, Pröschl, Světlík, Nesrsta, Dřímal, Sedláček, Dobiáš, Fajkus, Kristek

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Třinečtí dorostenci nastoupili do zápasu v poměrně okleštěné sestavě, se svým soupeřem ale sehráli poměrně vyrovnaný zápas,o jehož výsledku rozhodl zejména nepovedený úvod druhé dvacetiminutovky, kdy Oceláři inkasovali hned tři góly. Pojďme ale od začátku. Mírnou převahu měl po startu utkání Zlín, vyloženou šanci si však hosté vytvořit nedokázali a změny na světelné tabuli se tak diváci ve WERK ARENĚ dočkali až v jedenácté minutě, kdy vyraženou střelu uklidil do sítě Robert Sedláček.

Oceláři ale měli připravenou odpověď a o chvíli později už bylo vyrovnáno. Adámek napřáhl na modré čáře, jeho ránu Kubík pouze vyrazil a z pravého kruhu pak umístil puk do sítě Jiří Plandor přesnou střelou z první. Svěřenci trenéra Raszky následně dostali k dispozici zkrácenou dvojnásobnou výhodu, využít ji ale nedokázali a do kabin se tak odcházelo za vyrovnaného stavu.

Třiapadesát sekund po startu prostřední části už ševci znovu vedli, když se před třineckou brankou s kotoučem dostal Robert Sedláček a po vymíchání domácího gólmana zasunul puk do sítě. Šanci Dřímala poté Kučera zastavil, po střele Tadeáše Dřímala z mezikruží ale nakonec kapituloval potřetí. Korigovat nepříznivé skóre mohl hned nato Čmiel, ten ale dezorientovaného Kubíka z dorážky nepřekonal.

Naopak hosté udeřili i při vlastním oslabení, když z brejku překonal gólmana Třince Vojtěch Dobiáš. Snížit nepříznivé skóre ještě před druhou přestávkou mohl následně Tobiáš Marguš, jenž byl v dobré pozici před Kubíkem, z dorážky ale třinecký hráč neuspěl.

V devětačtyřicáté minutě už se ale Oceláři prosadili, když po výměně puku s Indrstem propálil zlínského gólmana Jiří Plandor. Vrátit svému týmu tříbrankové vedení mohl o chvíli později Světlík, ten ale z první třineckou branku o hodně přestřelil. A radovat se nemohl na druhé straně ani Plandor, který se k dorážce rány Adámka nakonec nedostal a také v tomto zápase se Zlínem se tak mladší dorostenci museli smířit s porážkou.

×
Dnes v 17:30 | Jun.
HC Kometa Brno
HC Oceláři Třinec