• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Další mistrovská jízda pro tuhle zlatou partu!

Třinečtí Oceláři mají za sebou oslavy třetího mistrovského titulu v řadě, ani v letošní sezoně nechyběla slavnostní jízda městem. Přes nemocnici v Podlesí, areál Třineckých železáren, magistrát města Třinec a Majáles v centru města nakonec zlatí hokejisté dojeli na autogramiádu ke Kauflandu.

Oběd v kantýně se zaměstnanci Třineckých železáren, tisíce rozdaných podpisů a spoustu fotek. S lékaři, huťaři i fanoušky na obrovské autogramiádě před Kauflandem. To je highlight mistrovské jízdy městem, kterou obhájci titulu ve čtvrtek po roce znovu absolvovali. 

"Oslavy byly dlouhé, bylo toho dost a tohle je taková třešnička, je fajn se s lidmi takhle vidět, udělat jim radost fotkou nebo autogramem. Za to, jak nás celou sezonu a hlavně během play off, kdy se mohli konečně v plném počtu vrátit na tribuny, si to zaslouží," řekl Petr Vrána, kapitán týmu. 

To on v kulisách písničky We are the champions zapumpoval s pohárem nad hlavou na stagi třineckého Majálesu před kulturním domem Trisia, aby následně své spoluhráče dovedl na obrovskou autogramiádu šampiónů před Kauflandem. Na mistry tam čekalo několik stovek fanoušků. 

Řada z nich Ocelářům děkovala i před Magistrátem města Třinec, i tam se Oceláři s Masarykovým pohárem vrátili. Od starostky Věry Palkovské tým dostal symbolicky tři litrové láhve domácí pálenky. "Tři tituly, tři láhve. Když se budete kluci snažit i příští rok, ráda vám dám čtyři," usmála se starostka. 

Oslavy letošního titulu tým zakončí v sobotu během Hutnického dne, pak se hráči rozjedou na dovolenou čerpat síly na novou sezonu.

Celá galerie z mistrovské jízdy zde!