• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Otázky a odpovědi ke vstupenkám na finále

O vstupenky na finálové klání s Mountfield HK je velký zájem. Důležité informace naleznete v článku níže.

Jsem fanoušek hostí, je možné zakoupit vstupenku na finále ve WERK ARENĚ?

Sektor hostí ve WERK ARENĚ vždy rezervujeme pro potřeby hostujícího klubu a fanklubu. Pokud máte zájem o vstupenky na zápasy v Třinci, obraťte se na hostující fanklub. Distribuci vstupenek do daného sektoru mají ve své režii.

 

Chtěl bych jet na výjezd do Hradce Králové.

Výjezd fanoušků na finále pořádá FanClub Oceláři Třinec. Informace o výjezdu naleznete také na našich webových stránkách a sociálních sítích. Doporučujeme pozorně sledovat klubové sítě a web.

 

Rád bych si koupil vstupenku na finále, ale v online předprodeji už žádné nejsou. Budete ještě uvolňovat do prodeje nějaké lístky?

Online předprodej vstupenek začal v sobotu 15. dubna ve 14:00 a byly okamžitě rozebrány. V prodeji se ještě mohou objevit jednotlivé vstupenky, které mohou uvolnit držitelé permanentek do prodeje. 

 

Nemám možnost koupit si vstupenky online. Budou otevřeny pokladny WERK ARENY před utkáním?

Pokladny WERK ARENY v den utkání budou otevřeny pouze v případě, že nedojde k prodeji všech vstupenek online. Vzhledem k obrovskému zájmu o vstupenky v online předprodeji to tedy vypadá, že pokladny nebudou v den utkání otevřeny. Sledujte pozorně web a sociální sítě klubu, budeme informovat, pokud nastane nějaká změna.

 

Jsem fanoušek Mountfieldu HK a nemám možnost získat vstupenku přes hostující fanklub. Uvolníte nějaké vstupenky do sektoru hostí?

Do prodeje bychom místa v sektoru hostí pustili pouze v případě, že by o ně soupeřův fanklub neměl zájem. 

 

Chci na finále, ale vstupenky už nejsou. Proč?

WERK ARENA má omezenou kapacitu. O vstupenky na vyřazovací boje je tradičně velký zájem. V případě, že chcete mít své místo v hledišti a větší komfort pro sledování strhujících zápasů třeba v play off, doporučujeme Vám nákup sezónní permanentky. Prvotní investice v řádech několika tisíců korun se z dlouhodobého hlediska vyplatí. V případě, že na některé utkání nemůžete dorazit, stačí svou permanentku poslat kamarádovi nebo uvolnit do volného prodeje. Pokud se permanentka prodá, načte se Vám kredit na další nákupy.