• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Dračí podcast: Poslední krok k úspěchu a bonus navíc

Dobré ráno Oceláři, přejeme vám krásnou neděli! Je tady další díl Dračího podcastu, který se nese v mimořádně dobré náladě. Oceláři dál válí, ve finále porazili Hradec i potřetí a... Stačí poslední krok, jenže ten bývá nejtěžší. My to moc dobře víme, a tak si nervozitu zkraťte třeba dalším hodně otevřeným rozhovorem.

Marko Daňo sebral puk, dva tři rychlé kroky, bekhend a hotovo...

Konec!

Jeden jediný gól Ocelářů v podání nejlepšího střelce základní části stačil Třinci ke třetímu vítězství ve finálové sérii, ta se vyvíjí zcela jednoznačně. Oceláři vedou 3:0 na zápasy, jedna jediná výhra je dělí od zisku dalšího mistrovského titulu. 

A co je ještě krásnější? Brankář Ondřej Kacetl další vychytanou nulou vyrovnal historický rekord Romana Málka. 

Neuvěřitelné! 

Pořád ale není konec, v neděli se hraje zápas číslo čtyři. První možnost pro Třinec, jak zlomit sérii a rozjet ve městě další mistrovské oslavy. My, vy i hráči ale moc dobře vědí, jak těžké je udělat pověstný poslední krok. A moc dobře to ví také host nového dílu Dračího podcastu, který hráče naší akadamie pověstným posledním krokem do světa velkého hokeje přímo provází. 

O své práci, nastavení i přístupu ke sportu vám bude vyprávět Martin Janeček, hlavní kouč partnerské organizace ve Frýdku-Místku. Pohodlně se usaďte a rozhodně si tenhle rozhovor dejte!

Nový díl Dračího podcastu si můžete přehrát v těle tohoto článku, nebo na všech vašich oblíbených podcastových platformách.