• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Nedomlel přichází hrát tvrdě, jaké si vybral číslo?

Přichází jako posila, kterou na ledě rozhodně nepřehlédnete. Aby také ne, jeho 194 centimetrů a více než sto kilo živé váhy budí respekt i z poslední řady. Obránce Richard Nedomlel má úkol jasný: Zvýšit důraz a tvrdost třinecké defenzívy.

Milovníci tvrdého hokeje si v nové sezoně přijdou na své, Oceláři v létě získali hráče v celé Tipsport extralize nejdůraznějšího. Obránce, který umí rozdat i přijmout, vítěze Radegast indexu minulé sezony: Richarda Nedomlela. 

Také čerstvě třicetiletý obránce poznával tým na soustředění v Nízkých Tatrách a jak někdejší hráč Hradce Králové, který do WERK ARENY přišel z Liberce, přiznává... Už aby hokejová sezona začala!

"Já trénuju sedmý týden, už je to léto pro mě dlouhé," usmál se na závěr náročného týdenního drilu, který Oceláři na Mikulášské chatě zakončili v pátek dopoledním tréninkem. 

"Rozhodl jsem se, že už nechci dál pokračovat v Hradci a když přišla nabídka z Třince, velice rád jsem ji přijal. Bude se tady ode mě očekávat to, co jsem dělával vždy: Budu hrát tvrdě a důrazně, bude se ode mě vyžadovat dobrá práce dozadu, týmovost i obětavost," řekl Nedomlel na Slovensku. Několik hráčů z předešlých angažmá zná, stejně jako trenéra Zdeňka Motáka, který Nedomlela vedl na Spartě. 

"Udělám v Třinci maximum pro to, abych pomohl týmu," vzkazuje ještě jednou Nedomlel, který bude na dresu nosit číslo 75. Proč? "Sedmdesát sedmička je vyvěšená pod stropem haly, pětapadesátku má zase Majo Adámek. A tak jsem svá dvě oblíbená čísla spojil do jednoho," mrknul Nedomlel. Nejvyšší i nejtěžší hráč třineckého kádru.