• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Dopoledne pro celé rodiny: Pojďte s Oceláři na Javorový

Tradiční společný výšlap fanoušků a hráčů třineckých Ocelářů na Javorový vrch je tady, vyrazte v sobotu 29. července nahoru s námi. A zažijte nejen v doprovodu maskota Dráčka Werkáčka příjemné sportovní dopoledne. Novinkou je zážitková trasa se zábavnými úkoly pro nejmenší třinecké fanoušky.

Javorový vrch, poznávací symbol města a dominanta třineckého regionu, se i tohle léto dočká návštěvy extraligových šampionů. A vy můžete vyrazit vzhůru spolu s nimi a Masarykovým pohárem. Společně vyrazíme na Javorový už v sobotu 29. července. 

Trasa se oproti loňským letům nemění, program akce ale ano!

Z parkoviště pod lanovkou v Oldřichovicích vyrazíme nahoru v 9:00, stoupat budeme nejprve po sjezdovce, pak po Jantarové stezce. Po celé trase budou rozmístěny stanoviště se speciálními dračími úkoly pro nejmenší fanoušky, tak aby jim dlouhá cesta vzhůru příjemně utíkala. Pokud je všechny splní, nejen že se něco hravou formou naučí, ale také dostanou přímo z rukou dráčka WERKÁČKA na vrcholu speciální odměnu. 

Výšlapu se kromě oblíbeného maskota klubu zúčastní také hráči A týmu Ocelářů, nebude mezi nimi chybět ani největší osobnost kabiny a kapitán Petr Vrána. Pro fanoušky bude nahoře ve spolupráci s chatou Javorový vrch připraven doprovodný program, autogramiáda, rozhovory s hráči i focení s pohárem pro extraligové mistry. 

Užijte si spolu s námi příjemné sportovní a rodinné dopoledne.