• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

President Cup: Los poslal Oceláře do nabité skupiny

Těžká a zároveň mimořádně atraktivní, taková je základní skupina letošního ročníku President Cupu z pohledu domácích Ocelářů, změří v ní síly se Spartou, Rigou, Slovanem Bratislava a reprezentací Ukrajiny. Prestižní turnaj dorosteneckých kategorií odstartuje v obou arénách v pátek ráno, Oceláři do něj vstoupí ve 13:30 zápasem proti Spartě.

Devátý ročník President Cupu byl zahájen, souboj dovednostních disciplín završil slavnostní los, který si pro domácí Oceláře připravil mimořádně nabitou základní skupinu. V úvodní fázi turnaje je čeká ostrá mezinárodní konfrontace se Slovanem Bratislava, Rigou a reprezentací Ukrajiny. Skupinu, která své zápasy odehraje ve WERK ARENĚ, doplní pražská Sparta. 

Dojde tak i k repríze finále z roku 2021, kdy Oceláři dokázali Spartu porazit a slavili na prestižním turnaji vítězství. 

Oba týmy se navíc potkaly také na jaře v play off dorostenecké extraligy, také tady byli úspěšnější Oceláři: Spartu vyřadili v poměru 3:0 na zápasy. 

Slavnostní los proběhl v restauraci WERK ARENY ve čtvrtek večer, postarali se o něj primátorka města Třince Věra Palkovská, viceprezident klubu Jan Czudek, 1. místopředseda představenstva Třineckých železáren Tomáš Gajdzica a náměstek primátorky Ivo Kaleta. 

V Mini WERK ARENĚ tak na sebe ve skupině B narazí Vítkovice, Salcburk, Davos, Mountfield HK a Karlovy Vary. 

Obě skupiny se hrají systémem každý s každým, v pátek i v sobotu jsou na programu zápasy základní části. Do nedělního finále postoupí pouze vítězové základních skupin. Ostatní týmy proti sobě budou hrát o umístění. 

Program všech zápasů, které vysíláme v přímém přenosu i s komentářem, najdete na stránkách President Cupu. 

Program zápasů ZDE!

Zastavit se během turnaje můžete i ve Fanshopu Ocelářů a to v pátek od 9:00 do 20:00, v sobotu od 10:00 do 20:00 a v neděli od 13:00 do 16:00.

Rozlosování základních skupin President Cupu 2023: 

Skupina A (WERK ARENA): Oceláři, Sparta, Ukrajina U17, Slovan Bratislava, Dinamo Riga. 

Skupina B (MINI WERK ARENA): Vítkovice, Karlovy Vary, Mountfield HK, Salcburk, Davos.

Devátý ročník mezinárodního turnaje President Cup pro hráče dorostu se v Třinci uskuteční i díky dotaci ze strany Moravskoslezského kraje.