• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Informace pro fanoušky, kteří se chystají na zápas s Kometou

Ve čtvrtek 24. srpna sehrají třinečtí Oceláři poslední přípravný zápas před ostrým startem sezony, na domácím ledě přivítají v 17:00 Kometu Brno. S ohledem na probíhající stavební práce ve WERK ARENĚ čekají na návštěvníky haly drobná omezení.

V průběhu čtvrtečního přátelského utkání s Kometou Brno budou z důvodu dokončujících se stavebních úprav ve WERK ARENĚ uzavřeny sektory E (dlouhá tribuna za střídačkami) i ochozy za nimi.

Vstupenky na zápas jsou v prodeji už nyní za 150 korun on-line a k dispozici budou také hodinu před začátkem zápasu na pokladnách WERK ARENY, permanentkáři mají vstup na přátelské utkání s Kometou Brno zdarma.

Upozorňujeme ale všechny návštěvníky zápasu, že vstupenka a permanentka poslouží pouze ke vstupu do arény. S ohledem na probíhající stavební práce a omezenou kapacitu hlediště v tomto konkrétním případě nezajišťují nárok na konkrétní sedadlo ve WERK ARENĚ.

Pro fanoušky hostů se nic nemění, vyhrazen pro ně bude stejně jako na extraligové zápasy sektor D. 

Třinecká WERK ARENA v průběhu léta prochází po devíti letech provozu největší stavební úpravou, díky které dojde k rozšíření počtu skyboxů i výraznému navýšení kapacit pro televizní vysílatele a novináře. Z tohoto důvodu zároveň bohužel nebude možné odvysílat přátelský zápas s Kometou Brno v přímém přenosu. Utkání budete moct sledovat pouze prostřednictvím textového onlajnu.

Na blížící se zápasy CHL a ostrý start do sezony už WERK ARENA poběží ve standardním režimu provozu. 

Děkujeme za pochopení.