• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Oceláři nosí barefootovou obuv od Vasky

Oceláři Třinec spojili síly s tradiční českou značkou, hokejisté úřadujících českých šampionů tak od nové sezony obouvají barefootové boty ruční výroby od zlínské společnosti Vasky.

Oblíbená značka ručně vyráběných bot ze Zlína a úřadující mistři České republiky v ledním hokeji spojili své síly, hráči a relalizační tým třineckých Ocelářů tak od nové sezony obouvají barefootovou obuv z dílny společnosti Vasky. 

"V bruslích máme každý den prsty na nohou zavřené, proto jim rád dopřávám mimo led volnost. Sám jsem si vybral model barefootových bot Terry Vegan, protože jsou velmi pohodlné a kvalitně zpracované," říká třinecký útočník Daniel Voženílek, nejlepší hráč uplynulého play off a hokejista, který reprezentoval Českou republiku na posledním mistrovství světa.

"Boty od Vasky nosím také na zápasy, protože jsou vhodné jak k volnočasovému, tak společenskému outfitu," dodává třinecký útočník s tím, že si ručně vyráběné boty oblíbili také jeho spoluhráči. 

Značka Vasky byla ve Zlíně založena v roce 2016, když jejímu zakladateli bylo teprve 18 let. Václav Staněk chtěl prostřednictvím ní navázat na slavnou obuvnickou tradici ve městě a zachovat tak tradiční obuvnické řemeslo v Čechách.  Myšlenka jej vynesla až do prestižního žebříčku magazínu Forbes mezi třicet nejtalentovanějších Čechů do třiceti let. 

Vasky jsou kožené ručně vyráběné boty ze Zlína. V jejich portfoliu najdete dámské, pánské ale i dětské modely pro každé roční období. Dnes mají již 7 kamenných prodejen, které najdete v sedmi krajských městech. Nejbližší pobočkou je prodejna v nákupním centru Karolina v Ostravě.