• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Utkání věnovaná dětem: Zvýhodněné vstupné na Litvínov i Karlovy Vary

V úterý ve 12:00 odstartuje předprodej také na listopadová domácí utkání s Litvínovem a Karlovými Vary. Tyto nedělní zápasy věnují Oceláři nejmenším fanouškům, kteří je mohou v doprovodu svých rodičů navštívit za zvýhodněnou cenu. Speciální bude také zápasový program a fanzóna ve WERK ARENĚ.

Stejně jako v minulé sezoně, také v té aktuální Oceláři cílí na nejmenší fanoušky. Ti mohou přijít za zvýhodněnou cenu na listopadové nedělní zápasy s Litvínovem a s Karlovými Vary: Děti do 100 centimetrů mají na oba duely vstup zdarma, pro děti do 150 centimetrů můžete vstupenky pořídit za zvýhodněnou cenu 50 korun.

Předprodej na tato utkání odstartuje v úterý ve 12:00, své místo ve WERK ARENĚ si budete moct rezervovat také on-line. 

Koupit vstupenku ZDE!

Oceláři na tato utkání připravují speciální doprovodný program a soutěže uzpůsobené těm nejmladším fanouškům, součástí bude i zábavná fanzóna, nebo malování ocelářských barev na obličej. Ceny do soutěží ve fanzóně věnuje partner klubu, společnost Kaufland. "Utkání věnovaná dětem jsou jedním ze základů dlouhodobé strategie klubu přivést na tribuny WERK ARENY i děti a postupně z nich vychovat novou generaci věrných fanoušků," říká výkonný ředitel Ocelářů Marek Chmiel. 

"Ukážeme dětem i rodičům, že zápasy Ocelářů jsou zábavou pro celé rodiny. Velmi si vážíme také spolupráce se základními školami z Třince a okolí, které se budou na organizaci i atmosféře těchto zápasů výraznou měrou podílet," dodává Marek Chmiel.

Do prodeje na základě dohody s fanouškovskými tábory Litvínova a Karlových Varů nepůjdou vstupenky do sektoru D, který je běžně vyhrazen hostujícím fanouškům. Na tyto dva duely totiž celý tento sektor obsadí děti z Jubilejní Masarykovy školy v Třinci a ze Základní školy v Mostech u Jablunkova, které pod dohledem třineckých speakrů již nyní pracují na vlastní choreografii a přípravě dětského kotle, který během zápasu dostane příležitost řídit atmosféru a rozjíždět oblíbené fanouškovské chorály.

"Děkujeme tímto také fanouškům Litvínova a Karlových Varů za jejich vstřícnost. Těm, kteří do Třince i tak přijedou fandit, budou nabídnuta adekvátní místa jinam," říká Marek Chmiel.

Také ostatní děti se do atmosféry zápasu mohou aktivně zapojit a budou za to Oceláři odměněny. Během obou zápasů mohou soutěžit o knížky Bez frází a bez jůtubu od oblíbeného dětského autora Dominika Landsmana. Dráček WERKÁČEK jimi odmění ty, které si na zápas vyrobí nejoriginálnější a nejvtipnější transparent podporující třinecké hokejisty. Ať už doma, nebo přímo v prostorách WERK ARENY, kde budou připraveny výkresy a barevné fixy.

Mladí příznivci Ocelářů se během utkání mohou těšit mimo jiné na bohatou fanzónu. Kromě již klasické střelby na branku zde najdou STIGU hokej, herní koutek s nejnovějšími konzolemi Play Station 5 a další zábavné soutěže.