• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Oceláři v přípravě poprvé doma: V úterý přijede Slovan

Ani jsme se nenadáli, druhá polovina srpna je tady a příprava třineckých hokejistů na blížící se sezonu spěje do finální fáze: Oceláři v týdnu odehrají dva domácí duely, ten první už v úterý: Do WERK ARENY přijede Slovan Bratislava, úvodní buly padne v 17:00.

Čistě měřeno počtem zápasů, Oceláře čeká nejtěžší týden v přípravném období. 

V příštích dnech totiž odehrají hned dva a oba bude hostit WERK ARÉNA. Fanoušci úřadujících šampionů půjdou v létě poprvé na hokej v úterý, od 17:00 Třinec přivítá Slovan Bratislava. 

Ve Frýdku-Místku nehrála celá řada zkušených hráčů, ať už Tomáš Kundrátek, nebo kapitán týmu Petr Vrána spolu s dalším lídrem Vladimírem Draveckým. Do zápasu zároveň stále ještě nemohou zasáhnout uzdravující se marodi Andrej Nestrašil, Martin Růžička, Jakub Jeřábek nebo Martin Marinčin.

Kádr plný cizinců

Slovan Bratislava má za sebou těžkou sezonu. Největší slovenský klub se výsledkově trápil a navzdory velkým ambicím vypadl v play off už ve čtvrtfiále s Košicemi, klub navíc v průběhu ročníku zasáhla tragická zpráva o náhlém úmrtí majitele Rudolfa Hrubého. V těžké atmosféře tak nakonec na své misi v Bratislavě neuspěl ani bývalý kouč národního týmu Vladimír Růžička. 

Přes to všechno v Bratislavě už zase doufají, že bude lépe. Kouč Peter Oremus, přestože vinou potíží s financováním bratislavské haly Slovan nemůže hrát přípravu doma, skládá kádr na novou sezonu. Z Astany přišel gólman kazachstánské reprezentace Šutov, který doplnil ve dvojici českou extraligou prověřeného Godlu a zajímavý je také kádr v poli, který je plný cizinců. Nejvýraznějším z nich je Američan Liam Pecararo, který za dvě sezony posbíral ve 106 zápasech za Slovan hned 108 bodů!

Oceláře v úterý prověří tým, který bude mít na Slovensku v nové sezoně zásadní roli.

Majitelé permanentních vstupenek mají vstup na utkání zdarma, rezervovat své místo na tribuně si mohou už nyní také ostatní. Vstupenky na zápas se dají pořídit za 150 korun v internetovém předprodeji, případně na pokladnách arény hodinu před začátkem duelu. Utkání můžete sledovat také živě prostřednictvím streamu na Youtubovém kanálu Ocelářů.

Koupit vstupenku on-line!