• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Tisková konference Ocelářů: Přijďte se vedení klubu ptát i vy!

Nová hokejová sezona je tady, Oceláři do ní vstupují jako obhájci titulu a stejně jako loni se svými fanoušky v zádech. A to doslova. Tradiční tisková konference před startem nového ročníku bude znovu otevřena veřejnosti, ptát se zástupců klubu na to, co vás zajímá, tedy můžete i vy. A to ve středu 4. září v 16:00 přímo ve WERK ARENĚ.

Oceláři stojí po pěti mistrovských titulech v řadě na prahu další sezony plné nových příběhů a výzev. 

Vstříc jim chtějí vyrazit po boku s fanoušky i partnery klubu, a to doslova. Stejně jako v minulé sezoně proto bude oficiální tisková konference otevřená veřejnosti, zapojit se do diskuze a ptát se na to, co vás zajímá můžete i vy. Váš hlas i otázka bude mít stejnou váhu jako hlasy médií a televizních štábů. 

Otevřeně vám budou odpovídat prezident klubu Ján Moder, sportovní ředitel Jan Peterek, hlavní kouč Ocelářů Zdeněk Moták a kapitán českých šampionů Petr Vrána. 

Tisková konference ke startu nové hokejové sezony se uskuteční ve VIP prostorách WERK ARENY ve středu 4. září od 16:00. Vedle sportovních ambicí nejen v Tipsport extralize ale také v Champions Hockey League na ni Oceláři představí novinky a připravované projekty pro fanoušky. Přímo v prostorách restaurace bude k vidění i výstava série obrazů Lucie Znojilové vystihující klíčové momenty a osobnosti poslední mistrovské sezony. 

Vstup na tiskovou konferenci a otevřenou diskuzi s vedením klubu je samozřejmě zdarma, vstup "VIP Restaurace" bude otevřen v 15:30.