• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Pojďme zaplnit WERK ARENU!

Hokejová sezona startuje, Oceláře už ve čtvrtek čeká první domácí soutěžní zápas. V duelu se švédským Växjö se mohou výrazně přiblížit postupu do play off Ligy mistrů. Takřka všechny volné vstupenky na zápas jsou už den předem vyprodány. Klub proto znovu apeluje na majitelé permanentek, kteří na zápas nedorazí, aby prostřednictvím mobilní aplikace uvolnili svou vstupenku do volného prodeje a dali tím šanci vidět zápas Ocelářů také dalším fanouškům.

Majitelé permanentních vstupenek mají vstup na zápasy základních skupin Ligy mistrů zdarma, zároveň mohou své místo prostřednictvím mobilní aplikace Oceláři uvolnit do volného prodeje. Dají tím šanci také ostatním vidět zápas Ocelářů živě a pomohou tím ještě lepší atmosféře ve WERK ARENĚ. 

Toto platí i pro nadcházející dva zápasy Ligy mistrů. Veškeré volné vstupenky z volného prodeje jsou na čtvrteční bitvu s Växjö vyprodány. Poslední šancí pro fanoušky, kteří touží vidět Oceláře v zápase proti jednomu z nejlepších evropských klubů, jsou tak právě držitelé permanentních vstupenek a jejich vstřícnost. Tato uvolněná místa se mohou v on-line prodeji postupně objevovat až do začátku zápasu. 

Majitelé permanentek, kteří své místo na zápas s Växjö uvolní a vstupenka na něj se následně také prodá, obdrží od klubu kompenzaci ve formě kreditů, které mohou využít na nákup nové permanentky. 

Oceláři vstoupili do nového ročníku Ligy mistrů výborně, z venkovního tripu v Lausanne a Rouen přivezli pět bodů a již tenhle týden si na domácím ledě mohou vybojovat jistotu postupu do vyřazovací fáze. Budou k tomu potřebovat i vaši podporu. 

Klub zároveň upozorňuje majitelé permanentek, kteří aplikaci využívají, aby si před začátkem sezony zkontrolovali, že ve svém telefonu mají nainstalovanou její nejnovější verzi. I to, zda po aktualizaci mají svou permici s aplikací spárovanou.

JAK UVOLNIT SVÉ MÍSTO?

1) Stáhněte si do mobilu aplikaci HC Oceláři Třinec

2) Načtěte si do aplikace QR kód ze své permanentnky

3) V sekci permanentka klikněte na svou permanentku

4) Klikněte na položku "Uvolnit permanentku"

5) Vyberte utkání, na které chcete své místo v hale uvolnit

6) Potvrďte uvolnění permice (POZOR: Tuto akci už následně nelze vzít zpět)

JAK PŮJČIT PERMANENTNKU KAMARÁDOVI?

1) V aplikaci HC Oceláři Třinec vyberte permanentku, kterou chcete půjčit

2) Klikněte na položku "Poslat permanentku"

3) Vyberte zápas, na který chcete svou permanentnku kamarádovi půjčit

4) Zadejte e-mail, na který vašemu kamarádovi přijde vstupenka na vaše místo na daný zápas a klikněte na položku "Odeslat."