• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Generálka jako souboj dvou šampiónů: Oceláři hostí Slovan Bratislava

Třinecké Oceláře čeká před ostrým startem sezony poslední zápasový test: V generálce na Champions Hockey League hostí ve čtvrtek ve WERK ARENĚ Slovan Bratislava. Souboj dvou úřadujících mistrů ve federálním derby má úvodní buly v 17:00. Vstupenky na utkání jsou dostupné také on-line, majitelé pernamentních vstupenek mají vstup zdarma.

Přípravné období mají Oceláři takřka celé za sebou, rozjezd další náročné hokejové sezony se blíží. Před startem Champions Hockey League čeká úřadující české šampiony poslední zápasová prověrka: Do Třince dorazí slovenský mistr Slovan Bratislava. 

Utkání startuje ve čtvrtek 25. srpna v 17:00, vstupenky budou na pokladnách WERK ARENY dostupné dvě hodiny před úvodním buly, už nyní si je ale můžete zakoupit také on-line

"Je to naše generálka na Ligu mistrů proti týmu, který ji bude hrát taky. Souboj dvou mistrů Česka a Slovenska, velice prestižní zápas, na který se těšíme. Slovan minulou sezonu vyhrál slovenskou ligu, letos ještě posílil. Mají za sebou také velmi dobrou přípravu, takže nás nečeká snadný soupeř. Bude to dobrá prověrka, při níž se nikdo šetřit nebude," prohlásil asistent trenéra třineckých Ocelářů Vladimír Országh, který v minulosti Slovan Bratislava coby hlavní kouč vedl ještě v době působení klubu v Kontinentální hokejové lize.

Oceláře tak na závěr přípravy čeká dobře známý soupeř, proti Slovanu Bratislava třinecký tým v minulé sezoně nastoupil dvakrát v základní skupině Champions Hockey League a v obou případech zvítězil o tři góly: Doma Oceláři zdolali Slovan 3:0, na ledě soupeře uspěli v poměru 4:1.

"Jsme v přípravě třetí týden, náš výkon by měl lepší a lepší, snad to proti Slovanu potvrdíme. Já osobně se hodně těším, pro mě to bude speciální zápas, stejně jako třeba pro Marko Daňa nebo další slovenské kluky. Snad vyhrajeme a budeme se spolu s fanoušky radovat," řekl před zápasem Libor Hudáček, slovenský reprezentant, který v minulosti ve Slovanu šest sezon působil.