• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Oceláři se zúčastní Radegast dne v Nošovicích

Našlapaný hudební program, dokonale načepovaný Radegast a taky... třinečtí Oceláři! Úřadující extraligoví šampioni v sobotu odpoledne nebudou chybět na Radegast dni v Nošovicích, na hlavní stage ukáží Masarykův pohár, poměří své síly s ostatními v zóně pro opravdové chlapy a samozřejmostí programu je také jejich velká autogramiáda.

Udržíte v jedné ruce šest půllitrů piva déle než Daniel Voženílek nebo Karlis Čukste? 

V sobotu se s nimi na Radegast dni v Nošovicích klidně můžete poměřit. 

Oblíbená oslava Radegastu se po třech letech protipandemických opatření vrací, fanoušci pořádně hořkého piva se tak konečně znovu sejdou na louce za pivovarem a dodatečně oslaví padesátileté výročí od uvaření první várky. A to vše spolu s hudebními kapelami Mig21, Buty, Škwor nebo Nazareth. A samozřejmě také s hokejisty třineckých Ocelářů. 

Těšit se v průběhu odpoledne můžete v Nošovicích na setkání s Milošem Romanem, Karlisem Čukstem, Danielem Voženílkem, Jakubem Jeřábkem, Markem Mazancem a také s hlavním trenérem Zdeňkem Motákem. 

Všichni z nich se zapojí také do doprovodného programu, Voženílek, Čukste a Roman se budou v Adrenalin parku poměřovat v disciplínách s tvrdými chlapy, Jakub Jeřábek s Markem Mazancem budou prozměnu jako zástupci plzeňské pivní kultury reprezentovat Oceláře ve finále Hořké výzvy, soutěži nejlepších výčepních. Pivo následně rádi načepují i vám. 

Součástí akce je také velká autogramiáda. Vstupenky na Radegast den a program celé akce najdete na tomto odkazu.