• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Organizovaná doprava na utkání v Bratislavě

Dlouho očekávaná událost se blíží! Už za týden vyráží Oceláři na domácí extraligový zápas do Bratislavy, kde se v rámci KAUFLAND WINTER GAMES utkají s Kometou Brno (13. 1. 2023, 18:30). Důležité informace o přepravě čtěte níže.

Akce kulový blesk aneb přesun třineckých fanoušků do Bratislavy a zpátky. V pátek 13. ledna 2023 vyrazí od WERK ARENY více než patnáctka autobusů s ocelářským pokladem: fanoušky. Před pátečním polednem budou označené autobusy přistaveny u třinecké WERK ARENY, v pravé poledne pak vyrazí směrem do Bratislavy, kam by měli dorazit okolo půl páté odpoledne. Z bezpečnostních důvodů zastaví zhruba kilometr od Tehelného pole, za pomocí koordinátorů přepravy a bezpečnostní služby vyrazí pěšky směrem na fotbalový stadion. 

 

Po utkání se třinečtí fanoušci znovu pěšky přesunou na parkoviště autobusů, odkud nejpozději ve 22:00 nastoupí do přistavených autobusů a vyrazí zpátky do Třince. 

 

POZOR! Autobusy na nikoho nečekají. Fanoušci se s platným tiketem na dopravu musí dostavit ve stanovený čas a nastoupit do označeného autobusu. Klub ani pořadatel KAUFLAND WINTER GAMES negarantují přepravu z Třince do Bratislavy a zpět v případě, že nebude dodržen včasný příchod k přepravě. Dále upozorňujeme, že ze strany pořadatele akce platí nulová tolerance alkoholu pro vstup na utkání. Stejné pravidlo platí i pro nástup do přepravy z Třince a zpět. 

 

Přistavení autobusů k WERK ARENĚ:

11:40

Odjezd do Bratislavy:

12:00

Plánovaný příjezd do Bratislavy:

16:30

Odjezd do Třince:

22:00

 

Rozřazení fanoušků do konkrétních autobusů se všichni přihlášení dozví prostřednictvím emailu nejpozději ve středu 11. ledna 2023.