• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Ukaž, co víš o síle dračí! Oceláři zvou na hospodský kvíz

Pětačtyřicet otázek rozdělených do čtyř okruhů témat o třineckém hokeji, večer ve společnosti věrných Ocelářů a dobré pivo k tomu. Oceláři vás zvou na svůj premiérový Pub Quiz, ve kterém se v partě kamarádů můžete porovnávat s ostatními. A do toho získat i hodnotné ceny. Sejdeme se v Radegastovně Pod Padákem v úterý 7. března, registrovat svůj tým můžete už nyní!

Víte něco o třinecké historii a hráčích, kteří oblékali náš dres? 

Znáte milníky a rekordy, které Oceláři v nejvyšší české soutěži drží? 

Máte přehled o zajímavostech a pikantních historkách, které se k hokeji v Třinci vážou? 

V tom případě je tenhle večer přesně po vás!

Oceláři si pro vás před startem vyřazovací části sezony připravili novinku ve formě celosvětově populární hospodské hry, naladit se na nejdůležitější část letošní sezony - souboje o všechno v play off Tipsport extraligy - můžete s vašimi přáteli v komunitě dalších fanoušků u dobrého piva. A navíc si s nimi můžete zasoutěžit o to, kdo má o třineckém hokeji ten největší přehled. 

Vítězný tým se večer baví na nás!

První Ocelářský Pub Quiz odehrajeme v Radegastovně Pod Padákem v úterý 7. března od 17:30, registrovat svůj tým (maximálně 8 osob) i místo u svého stolu můžete závazně už nyní, a to na e-mailové adrese adam.susovsky@hcotrinec.cz. Registrace i účast v Ocelářském Pub Quizu je zdarma, ale pozor: Počet týmů je omezen kapacitou stolů v restauraci!

Co je to Pub Quiz?

Pub Quiz, nebo-li hospodský kvíz, je celosvětově populární týmová vědomostní hra pocházející z Velké Británie. Jednotlivé týmy v průběhu večera odpovídají na vědomostní otázky moderátora a získávají body za správné odpovědi. Nejlepší tým (stůl) na konci získává hodnotné ceny, v našem případě za něj Oceláři zaplatí také večerní útratu v Radegastovně. Ceny si ale odnesou i další úspěšné týmy.

V průběhu kvízu je striktně zakázáno u stolu používat jakákoliv elektronická zařízení s přístupem na internet, encyklopedie nebo taháky. Rozhodují pouze znalosti vás a vašich přátel, správné odpovědi zadáváte do předem připravených archů, porušení pravidel znamená automatickou diskvalifikaci. 

O čem bude Ocelářský Pub Quiz? 

Jen a jen o Ocelářích, pouze o hokeji v Třinci.

Připraveno pro vás máme 5+40 otázek, které budou rozděleny do čtyř okruhů témat a různých obtížností: Odpovídat budete na otázky, jejichž odpověď by každý správný Ocelář měl znát. Budete ale také čelit otázkám, jejichž odpovědi znají jen opravdoví hokejoví fajnšmejkři. Každý si přijde na své.

Na konci každého okruhu témat následuje pauza, během které se můžete občerstvit. Během ní dojde také k sesbírání a započtení průběžných výsledků a oznámení správných odpovědí, tak abyste se svým týmem v průběhu celého věčera věděli, na čem jste a jak moc můžete v dalším průběhu riskovat. Odnesete si tak domů nejen dobrou náladu, ale také se o Ocelářích něco nového nevšední a hravou formou dozvíte. 

O co se hraje a jak se přihlásit? 

Vítězný stůl se večer baví na účet Ocelářů. 

Připraveny ale máme ve spolupráci s Radegastovnou ceny také pro ostatní. Ve hře je poukázka na dalších sto piv, které si mezi sebe rozdělí nejlepší tři týmy večera, a další ceny od našich partnerů.

Přihlásit svůj tým můžete už nyní na e-mailové adrese adam.susovsky@hcotrinec.cz. Do přihlášky prosím uveďte jméno a kontaktní informace na kapitána včetně telefonního čísla, a zároveň počet hráčů vašeho týmu (maximální počet osm). Tak abychom vás v Radegastovně zvládli usadit ke stolu, u kterého se budete cítit pohodlně. Jakmile vám registraci v odpovědi potvrdíme, jste ve hře. 

Rezervace stolu na vaše jméno bude v Radegastovně platná už hodinu před úvodním buly našeho kvízu.

Upozorňujeme všechny fanoušky, že maximální počet týmů je omezen kapacitou stolů a možnostmi restaurace. Proto s registrací do Ocelářského Pub Quizu příliš neotálejte.