• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Neskutečný obrat! Oceláři mají v ENYAQ hokejové lize bronz

Neskutečné nervy a parádní zápletku nabídl souboj o třetí místo ve finálovém dni ENYAQ hokejové ligy. Třinečtí Oceláři v něm dokázali po strhujícím obratu porazit Kometu Brno 3:2 na zápasy a esportový tým tak slaví zasloužený zisk bronzové medaile i nejúspěšnější sezonu své historie.

Esportový tým třineckých Ocelářů potvrdil ve hře NHL 23 nejlepší sezonu své historie ziskem premiérové medaile v ENYAQ hokejové lize. Oceláři zvládli lépe nervydrásající souboj o bronz a díky fantastickému obratu přetlačili v sérii o třetí místo Kometu Brno 3:2 na zápasy!

Dvojice ve složení Pepcastachurcik a DannyZedlo sice do souboje vstupovala jako papírový favorit, ale na bronz se třinečtí hráči pořádně nadřeli. Poté, co nezvládli úvodní dva zápasy série, se už tým Komety možná viděl s bronzem na krku.

Na 1:2 na zápasy ale Oceláři snížili ve společném zápase dvojic díky fantastické koncovce utkání, gólem při vlastním oslabení jen pár vteřin před koncem dostali zápas do prodloužení a v něm rozhodli. Tento moment jakoby se soupeřem zamával.

Následně zvládl pod velkým psychickým tlakem zvítězit také DannyZedlo sám. Ten svůj zápas proti Chuliganisovi zlomil až ve třetí třetině, v jejímž závěru zároveň ustál obrovský nápor a sérii několik vyložených šancí soupeře. A v rozhodující páté bitvě celé série už si kapitán týmu Pepcastachurcik vysněný bronz vzít nenechal, nad Bladem měl od začátku jednoznačně navrch a nakonec zvítězil 4:1.

Kromě bronzových medailí a poháru si třinečtí hráči z letošní sezony za konečné třetí místo odnášejí také prize money ve výši 20 000 korun.