• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Máme sílu dračí, ukážeme srdce!

Přichází hlavní dějství hokejové sezony. Oceláři ve středu vstoupí v 17:00 ve WERK ARENĚ do vyřazovací části soutěže proti HC VERVA LITVÍNOV. Ústředním motivem letošního play off je dračí srdce, jehož hnací silou jsou energie Ocelářů.

Ústřední motto se nemění. S předkolem ale nastává čas, kdy je třeba ukázat srdce. A s tímto motivem vchází Oceláři do nejdůležitější části letošní sezony.

Měli byste vědět, že srdce Ocelářů není jen tak obyčejné. Dračí srdce totiž pohání energie našich fanoušků, partnerů a hráčů. 

 

Pro vyzařovací část jsou nejdůležitější charakteristiky mužstva: Bojovnost, odvaha a sebeobětování....A právě tyto vlastnosti jsou symbolizovány srdcem. Kdy jindy jej tedy ukázat než právě v play off!?

Hrát srdcem, s odvahou, bojovně a za hranicí sebeobětování. Zkrátka a dobře hrát s dračím srdcem.

 

Aktivity pro fanoušky

Jak ukázat, že máte srdce bijící pro Oceláře? Přijďte na utkání a kus své energie předejte hráčům na ledě. V hrací dny bude ve WERK ARENĚ fanzóna s konzolemi.

Mimo hokej můžete s přáteli vyrazit do Radegastovny Pod padákem, kde Oceláři budou v průběhu vyřazovací části pořádat OCELÁŘSKÉ PUB QUIZY. Pro ty nejmenší pak klub ve spolupráci s třineckými kotelníky připravuje ŠKOLU FANDĚNÍ.

Kromě toho se můžete těšit na spoustu zajímavého obsahu. Znovu se vrátí Dračí podcast s Hankou Outratovou z Rádia Čas Rock a Adamem Sušovským z klubové redakce. Jejich hosté budou tentokrát známé tváře z mini WERK ARENY, bez kterých by Oceláři nebyli jednou z nejúspěšnějších organizací v tuzemsku. Vycházet bude podcast tak, jak jste byli zvyklí: po každém zápase play off.

Novinkou je relace Okolo Werku cestička. Ve spolupráci s autosalonem KARIREAL bude každý týden vycházet pořad s lidmi, jejichž energie pohání dračí srdce Ocelářů. 

A pokud by vám při všech těch aktivitách vyhládlo, řešením je Dračí burger od Ecoburgeru. 

Máme sílu dračí!