• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Nový den, nový zápas: Oceláři chtějí potvrdit vedení v sérii

Co bylo ve středu už nemá cenu dál řešit, Oceláři se ujali vedení v sérii s Litvínovem, ale to budou muset hned na druhý den potvrdit: Odveta se hraje ve WERK ARENĚ ve čtvrtek v 17:00, nenechte si zápas ujít!

Herní převaha, taky velké štěstí. Úvodní utkání předkola Generali Česká pojišťovna play off Tipsport extraligy nabídlo prakticky všechno, vyrovnaný zápas byl otevřený až do úplného konce a měl své hrdiny: Nejen střelce vítězné branky Daniela Kurovského (a vlastně všechny hráče třineckých třetích a čtvrtých formací, které se postaraly o dva góly), ale také brankáře Marka Mazance, který si připsal několik fantastických zákroků. 

Suma sumárum: Třinec napoprvé splnil roli favorita, v sérii vede 1:0, ale už se nemůže ohlížet za sebe. 

Sponzorem čtvrtečního utkání 2. předkola Generali Česká pojišťovna play off Tipsport extraligy mezi Oceláři a Litvínovem je Refrasil s.r.o.

Je tady nový den, nový zápas, nový příběh... A velká touha Ocelářů ukázat srdce, dojít si pro druhý bod a zároveň dva postupové mečboly! "Víme, za co hrajeme a o co hrajeme. Je jedno, kdo dá góly, na konci dne je důležité jen vítězství," prohlásil po včerejším zápase útočník Miloš Roman, který Kurovskému na vítěznou trefu nahrával. 

Právě výkon třetí a čtvrté formace byl v zápase klíčový. Důležité ovšem rovněž je, že Oceláři také po vítězství viděli ve svém výkonu chyby, chtěli o nich mluvit a touží po tom je zlepšit. "Musíme zlepšit hlavně hru ve vlastním obranném pásmu," prohlásil třeba střelec Kurovský. K zamyšlení jistě bude i kvalita přesilových her, v úvodním zápase totiž Oceláři nevyužili ani jednu. 

"Ve středu jsme ukázali srdce a jsme rádi, že máme první bod. Litvínov měl v závěru sezony dobrou formu, čekali jsme těžký zápas a jsme rádi, že jsme ho zvládli. Pokorně teď jdeme dál," řekl také obránce Martin Marinčin před čtvrteční odvetou. 

Vstupenky na zápas 2. předkola budou k dispozici na pokladnách WERK ARENY, koupit si je můžete už nyní také on-line. 

Úvodní buly odvetného zápasu je v 17:00, přenos ze zápasu nabízí jen internetová platforma HokejkaTV.