• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Oceláři na tiskové konferenci odtajnili dresy pro sezonu 21/22

Červená, bílá, černá. Této barevné kombinaci zůstanou úřadující mistři hokejové extraligy věrní i nadále. Pro sezonu 2021/2022 si připravili několik novinek ve vzhledu dresů, které následují světové trendy. Na tvorbě uniforem pro mistry se podílel kanadský designér Dallas Kirkpatrick, který v minulosti navrhnul Ocelářům dresy pro Champions Hockey League a společnost Atletico.

Červenou i bílou sadu dresů už najdete v prodeji v oficiálním fanshopu.

 

Největší novinku si Oceláři připravili pro venkovní sadu dresů. Po celou sezonu je totiž budou zdobit jména permanentkářů klubu, kteří zůstali Ocelářům věrní i v průběhu divácky složité sezony 2020/2021. 

Cítili jsme potřebu poděkovat fanouškům, kteří byli na loňské pandemické sezoně opravdu neuvěřitelně biti. Tím, že jejich jména dáváme na venkovní sadu, budou s námi doslova pořád a všude,” řekl výkonný ředitel klubu Marek Chmiel.

Připomněl také, že většina permanentkářů zažádala o bezplatné prodloužení permanentky na sezonu 2021/2022. „Ačkoli zlatá, tak pro naše fanoušky to byla hodně chudá podívaná. Díky obrovskému úsilí obou finalistů a Národní sportovní agentury se podařilo alespoň na finálové klání dostat tisícovku lidí. I přesto, že většinu sezony neviděli naživo, se 98 % našich permanentkářů rozhodlo prodloužit si platnost permanentky do nové sezony 2021/2022. Téměř sto fanoušků darovalo určitou nebo celou hodnotu permanentky do NADAČNÍHO FONDU OCELÁŘI. Jsme hrdí, že máme takové fanoušky.”

Všem třem barevným sadám dominuje diamantový vzor, který se line od spodního lemu a obepíná dominantního ocelářského draka. „Podařilo se nám dosáhnout dohody s našimi skvělými partnery, kteří nám vyšli vstříc. Loga firem na dresech jsou vyobrazena v reverzní barvě. Odpadly tak rušivé podkladové barvy, které se příliš nehodily k naší barevné kombinaci. Dresy pro novou sezonu se vymykají a věřím, že se budou líbit,” vysvětlil Marek Chmiel a znovu poděkoval za vstřícné jednání klubovým partnerům.

 

Oceláři se v nových dresech poprvé ukáží v pátek 10. září proti Motoru České Budějovice. Utkání 1. kola Tipsport extraligy ledního hokeje před kamerami O2 TV Sport začne v 17:00.