• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Změny podmínek pro vstup na zápas

Od 1. listopadu se zpřísnila Vláda ČR opatření upravující podmínky pro pořádání extraligových utkání. Jak se nová opatření dotknout fanoušků čtěte v souhrnném článku.

PRAVIDLA VSTUPU DO WERK ARENY (změny od 1. 11. 2021): 

Pořádání hromadných akcí nadále upravuje mimořádné opatření ministerstva zdravotnictví. Mimo jiné určuje za jakých okolností smí být ve WERK ARENĚ naplněna maximální kapacita hlediště, aktuální znění podmínek najdete pod tímto odkazem

Délka platnosti testů:

Platnost PCR testů se mění ze 7 dní na 72 hodin. Doba platnosti je zkrácena také u antigenních testů, a to ze 72 hodin na 24.

Úhrada testů a testování před WA:

Od 1. listopadu se omezila úhrada preventivního testování z veřejného zdravotního pojištění. Nově jsou testy ve zdravotnických zařízení hrazeny pouze osobám do 18 let, dále rozočkovaným po první dávce vakcíny proti COVID-19 a těm, kteří se nemohou očkovat z důvodu kontraindikací. Kvůli tomu Oceláři od 1. listopadu zavádějí před WERK ARENOU samotestování*Děti do dvanácti let nemusí od 1. listopadu prokazovat bezinfekčnost. 

*Pro testy hrazené z veřejného zdravotního pojištění využijte zdravotnických zařízení!
 
Jak to funguje:

Na pokladně PARKING je možné dvě hodiny před utkáním zakoupit antigenní test za 60 korun. Pod dozorem zdravotníků se v přilehlém testovacím stanu člověk sám otestuje. Při čekání na výsledek testu je potřeba vyplnit "selfreporting formulář", na základě kterého bude návštěvník se samotestem vpuštěn do WERK ARENY. 

Pozor! Tento typ testování platí jen pro dané utkání a výsledkem testu se nelze prokazovat na dalších místech či akcích!

Další podmínky pro vstup do WA:

  • Dokončené očkování: od aplikace druhé dávky vakcíny v případě dvousložkových vakcín uplynulo min. 14 dní, nebo uplynulo min. 14 dní od očkování jednosložkovou vakcínou.
  • Ochranná lhůta po prodělání nemoci: maximální doba od potvrzení pozitivního testu je 180 dní.

Dvě hodiny před každým domácím zápasem se otevírají pokladny WERK ARENY. 

Každý návštěvník je povinen na vyzvání předložit platný certifikát (v aplikaci Tečka či lékařské potvrzení s příslušným QR kódem, případně selfreporting formulář z aktuálního samotestování). 

Ve WERK ARENĚ platí povinnost nošení ochrany dýchacích cest.